Instal·lacions de plaques solars per empreses

El sol que et fa créixer!

Una inversió amb seny. Pagar menys per l’electricitat que consumeixes a la teva l’empresa et fa més competitiu. Amb els sistemes de màxim aprofitament solar  d’Energia Lliure, rendibilitzes la inversió abans, i gaudeixes de la màxima fiabilitat i control sobre el sistema.

Vigilància
i manteniment

2 anys de garantia
d’instal·lació

Projectes integrals
claus en mà

Instal·lacions de plaques solars per empreses

T'apropem el sol!

Energia Lliure es una empresa dedicada a la realització integral de projectes d’energia fotovoltaica industrials, Duent a terme projectes claus en mà, es a dir, ens  n’ocupem de tot.

Estudi Energètic

Estudi Energètic

Analitzem els teus consums actuals i fem previsió dels futurs per tal de conèixer quin es el sistema que més s’adapta.

Disseny del projecte

Disseny del Projecte

Projectem el sistema més adequat segons l’estudi i la disponibilitat i les característiques de l’espai per l’emplaçament dels mòduls fotovoltaics.

Instal·lació

Instal·lació

Fem la instal·lació nosaltres mateixos amb el nostre equip d’instal·ladors professionals, prenent cura de tots els detalls. Garantim la instal·lació 2 anys.

Monitorització i manteniment

Monitorització i manteniment

Fem el seguiment i el manteniment de la instal·lació per garantir que la producció real s’ajusta a la estimada en el projecte. Incloem gratuïtament el manteniment els 2 primers anys després de la instal·lació.

Què ens diferencia?

  • Termini de retorn de la inversió més curt: Amb els sistemes d’Energia Lliure obtens la màxima producció d’energia per potència instal·lada ja que s’obté el màxim rendiment energètic de cada mòdul.
  • Aprofita al màxim l’espai: Gràcies a la optimització de potència a nivell de mòdul, pots aprofitar àrees parcialment amb ombra, reduint així els costos de la inversió gràcies a l’economia d’escala.
  • Fiabilitat dels productes: Instal·lem equips de marques líders del mercat, que donen les garanties més altes.
  • Màxim control: sistemes de monitorització que et permeten saber el consum de la teva fàbrica i la producció solar a temps real, per tal d’aprofitar al màxim l’energia solar produïda.

Assessora't amb nosaltres sobre l'instal·lació de panells solars per instal·lacions industrials o comercials

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat
Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials de ENERGIA LLIURE SOLAR, S.L. per correu electrònic, WhatsApp, SMS i altres mitjans de comunicació digital, segons l’establert a la Llei LSSI/CE 34/2002.

Si no desitja continuar rebent les nostres comunicacions comercials, pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment enviant un correu electrònic a info@energialliure.com amb la paraula BAIXA al assumpte.

Menú
Abrir chat
T'ajudem?
Hola, necessites assessorament?