Instal·lacions de plaques solars per habitatges

L'energia que et fa lliure!

Fes que sigui el sol l’energia de casa teva. Un sistema que t’ajuda a controlar la teva llar. Controla els consums, emmagatzema l’energia i utilitza els excedents solars de manera intel·ligent.

Vigilància
i manteniment

2 anys de garantia
d’instal·lació

Projectes integrals
claus en mà

Panells solar per a llars i comunitats de veïns

T'apropem el sol!

Energia Lliure es una empresa dedicada a la realització integral de projectes d’instal·lació de plaques solar d’energia fotovoltaica, Duent a terme projectes claus en mà, es a dir, ens  n’ocupem de tot.

Estudi Energètic

Estudi Energètic

Analitzem els teus consums actuals i fem previsió dels futurs per tal de conèixer quin es el sistema que més s’adapta.

Disseny del projecte

Disseny del Projecte

Projectem el sistema més adequat segons l’estudi i la disponibilitat i les característiques de l’espai per l’emplaçament dels mòduls fotovoltaics.

Instal·lació

Instal·lació

Fem la instal·lació nosaltres mateixos amb el nostre equip d’instal·ladors professionals, prenent cura de tots els detalls. Garantim la instal·lació 2 anys.

Monitorització i manteniment

Monitorització i manteniment

Fem el seguiment i el manteniment de la instal·lació per garantir que la producció real s’ajusta a la estimada en el projecte. Incloem gratuïtament el manteniment els 2 primers anys després de la instal·lació.

Quins son els nostres avantatges?

Una instal·lació per tota la vida

Guanya fiabilitat amb equips d’altes prestacions, amb les garanties de producte més altes del mercat.

Disseny del projecte

Projectem el sistema més adequat segons l’estudi i la disponibilitat i les característiques de l’espai per l’emplaçament dels mòduls fotovoltaics.

Instal·lació

Fem la instal·lació nosaltres mateixos amb el nostre equip d’instal·ladors professionals, prenent cura de tots els detalls. És per això que podem donar una garantia d’instal·lació de 2 anys.

Monitorització i manteniment

Fem el seguiment i el manteniment de la instal·lació per garantir que la producció real s’ajusta a la estimada en el projecte. Incloem el manteniment de la instal·lació els dos primers anys.

Assessora't amb nosaltres sobre l'instal·lació de plaques solars per habitatges

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat
Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials de ENERGIA LLIURE SOLAR, S.L. per correu electrònic, WhatsApp, SMS i altres mitjans de comunicació digital, segons l’establert a la Llei LSSI/CE 34/2002.

Si no desitja continuar rebent les nostres comunicacions comercials, pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment enviant un correu electrònic a info@energialliure.com amb la paraula BAIXA al assumpte.

Menú
Abrir chat
T'ajudem?
Hola, necessites assessorament?