Som una empresa d'energia solar

Energia Lliure està format per un equip multidisciplinar de professionals amb una llarga experiència en l’àmbit de l’enginyeria, l’economia i la instal·lació en el sector de les instal·lacions d’energia fotovoltaica.

Apostem per l'energia del sol i l'autoconsum

Integritat, confiança i responsabilitat

Energia Lliure és una empresa d’energia solar amb contrastada experiència en el sector energètic, sorgida de la voluntat de facilitar la transició energètica que la nostra societat necessita fer cap a un model basat en les energies renovables i en la producció distribuïda, i convertint el consumidor en productor de la seva pròpia energia al mateix lloc on la consumeix.

Energia Lliure està format per un equip multidisciplinar de professionals amb una llarga experiència en l’àmbit de l’enginyeria, l’economia i la instal·lació en el sector de les instal·lacions d’energia fotovoltaica.

Misió
Fomentar la transició energètica local mitjançant les energies renovables i aconseguir que totes les persones puguin gaudir d’energia solar barata, sostenible, i lliure del sistema convencional.

Visió
Ser una empresa reconeguda localment i apreciada pels seus client com a referent de sol·lucions d’energia fotovoltaica i serveis associats.

Valors

La INTEGRITAT dels nostres serveis es l’eix central del projecte. Garantim en tot el procés la qualitat, la seguretat i l’aparença dels nostres productes i serveis.

La CONFIANÇA amb el client es indispensable per nosaltres. Escoltem i analitzem cada situació particular amb deteniment, perquè les persones que emprenen el camí de la transició energètica es mereixen una solució adequada i honesta per maximitzar les seves possibilitats.

Mantenir la RESPONSABILITAT amb els compromisos socials i medi ambientals del nostre entorn dona sentit a la nostra activitat, i sense els quals no podríem crear el valor que volem donar a la nostra societat.

Energia Lliure som una empresa d'energia solar

Assessora't amb nosaltres!

He llegit, entenc i accepto la Política de Privacitat
Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials de ENERGIA LLIURE SOLAR, S.L. per correu electrònic, WhatsApp, SMS i altres mitjans de comunicació digital, segons l’establert a la Llei LSSI/CE 34/2002.

Si no desitja continuar rebent les nostres comunicacions comercials, pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment enviant un correu electrònic a info@energialliure.com amb la paraula BAIXA al assumpte.

Menú
Abrir chat
T'ajudem?
Hola, necessites assessorament?